2018-09-20 05:49:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Tárgyalásain sikerre számíthat

Napi horoszkóp szeptember 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars az Uránuszhoz kellemetlen fényszöggel kapcsolódik. Nagyobb figyelmet kellene fordítania a kapcsolataira. Eléggé változékony ez a nap, fontos lenne, hogy a munkatársakkal egyesítsék erőiket.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz áll a Bika jegyével szemben, de kedvezőtlen fényszögben a Holddal. Az üzleti életben diplomatikus lépésekre van szükség, törekedjen kompromisszumra. Most van itt az ideje, hogy rendezze a vitás kérdéseket akár a házasságában, akár egyéb kapcsolataiban.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Figyeljen jobban a finanszírozással, adózással, hitelezéssel, biztosításokkal kapcsolatos kérdésekre, és a bizalmas ügyekre. Most feszültebb időszak következik, ingerlékenyebbé válhat, muszáj lenne megszabadulnia mindattól, amit szükségtelennek érez.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold együtt fog állni a Marssal. Ingerlékenysége és türelmetlensége problémákat okozhat, de ha fegyelmezi magát, akár rendkívüli teljesítményekre is képes lehet.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Mars átlépett a Vízöntő jegyébe, így szemben fog állni az Oroszlán jegyével. Ha munkatársaival vagy üzletfeleivel nem a legjobb viszonyban volt, akkor most valószínűleg ellentétek, konfliktusok alakulhatnak ki önök között. Ha simán alakultak a dolgaik, akkor se igyon előre a medve bőrére, a siker most kérdésessé válik...

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Kiváló alkalom, hogy kifejtse véleményét, előadja elképzeléseit – amelyekről eddig vonakodott említést tenni, megvédje nézetet mások előtt, beszédet tartson, sőt fizetésemelést kérjen. Önbizalma kedvező benyomást tesz hallgatóságára. Tárgyalásain sikerre számíthat. Bátran élhet a lehetőségekkel.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz kedvezőtlen fényszögben van a Marssal. E tranzit kiválthatja önből anyáskodó ösztöneit, és ezt vagy meleg, szeretetteljes támogatásként fejezi ki, vagy túlzott gondoskodás, illetve féltékenykedés formájában. Nyilván az előbbi kívánatosabb. Általában a nőkkel, különösen édesanyjával szemben problémák merülhetnek fel.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Vénusz a Skorpió jegyében áll, de szemben az Uránusszal. Az Uránusz imádja letiporni a merevséget és a rutint... Egy ilyenkor kezdődő kapcsolat valószínűleg különös, de rövid életű lehet.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Mars az ön kommunikációt jelző sorsterületére ért. Könnyen perlekedő hangulata támad és konfliktusba keveredhet. Ha azonban képes termőre fogni ezt az energiát, és kikerülni a konfliktusokat, akkor sokra viheti másokkal együtt.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Vénusz az ön barátait, támogatóit jelző sorsterületen van, kivételes nap előtt áll. A szerencse önre mosolyog, jelentős pénzösszeg ütheti a markát. Értékelje ezt a helyzetet!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Nap még együtt áll a Merkúrral egy olyan sorsterületen, amely mások pénzéhez kapcsolódik. Egy fontos beszélgetés során ön nagyon jól fog bánni a szavakkal, ezzel elismerést szerezhet magának. Egy befolyásos szakember is felfigyelhet az érveire.

 

Halak: II. 19. - III. 20.
A Vénusz az ön beházasodott rokonait jelző sorsterületen áll. Egy telefonhívás figyelmeztetheti arra, hogy ma fontos évforduló van. Ne feledkezzen meg róla!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: